Youtube wedstrijd in het kader van 25 jaar ZIMIHC

ZIMIHC presenteert een wedstrijd waarbij de winnaar een optreden op een van de ZIMIHC locaties wint. Meedoen kan alleen via youtube.Centraal in de wedstrijd staat het lied Dan maar over Utrecht. Meedoen aan de wedstrijd kan door het plaatsen van een filmpje op youtube waarin je je eigen interpretatie van dit lied laat horen. Dat mag het hele lied zijn of alleen het refrein. Inzenden kan tot en met zondag 2 maart. Titel van je filmpje moet zijn Muntbrug + je naam.

Het lied is te vinden op youtube. Muziek en tekst zijn te downloaden via de website van ZIMIHC.

De winnaar wordt eind maart bekend gemaakt en wint een optreden op een van de ZIMIHC locaties. Dit kan een avondvullend optreden zijn of korter en wordt in overleg bepaald.
Jurering van de wedstrijd wordt gedaan door de band ZIMIHC. Zij letten daarbij vooral op de muziek en kijken minder naar het bijbehorende filmpje.

Dan maar over Utrecht is een tegendraads en alternatief Utrechtlied uit 2004 van de band ZIMIHC. Op zondag 2 maart speelt de band ZIMIHC dit lied live in Hoog Catharijne tijdens de Culturele Zondag Kijken Kijken Kopen.

Op een rijtje

Wat – maak je eigen interpretatie van het lied Dan maar over Utrecht (of alleen van het refrein)

Wanneer – tot en met zondag 2 maart 2014

Hoe – plaats een filmpje op youtube onder de titel Muntbrug + je naam

Prijs – optreden op een van de locaties van ZIMIHC