Als je een ruimte huurt bij ZIMIHC ondersteun je daarmee altijd een goed doel:  je financiert direct een culturele activiteit of voorstelling die anders niet mogelijk is. Dat is namelijk bij de huurprijs inbegrepen.

Waarom?
Cultuurbudgetten staan onder druk. Daarom zoeken we andere manieren om met name laagdrempelige wijkgerichte culturele activiteiten te kunnen blijven aanbieden. Juist aan een publiek dat anders minder de mogelijkheid heeft om te genieten van kunst en cultuur en het beoefenen daarvan.

Hoe?
Als cultureel ondernemer zijn we altijd op zoek naar alternatieven om onze doelstellingen te bereiken. Ook de zakelijke wereld kent deze tendens, en steeds meer bedrijven en organisaties willen ondernemen met een gedachte van maatschappelijke betrokkenheid. Daar helpen wij je direct bij: als je een ruimte huurt bij ZIMIHC wordt 10% van de zaalhuur besteed aan een culturele activiteit, die zonder financiële ondersteuning niet door kan gaan. Vergelijkbaar met Fair Trade producten ondersteun je als klant per definitie een dergelijke activiteit en neem je daarmee maatschappelijke verantwoordelijkheid. Je doet direct iets terug voor de maatschappij.

Mooie woorden, maar hoe kan ik dat zien?
Boter bij de vis, als je huurt bij ZIMIHC krijg je een selectie van activiteiten die alleen met financiële ondersteuning plaats kunnen vinden. Je kunt zo kiezen waaraan u de voorkeur geeft. Jouw naam wordt daar dan direct aan gekoppeld. Zo weet je meteen waar je geld naartoe gaat.

Mag het ietsje meer zijn?
Dat kan natuurlijk ook. Als jouw organisatie onze activiteiten zo positief waardeert, dan is het mogelijk om deze nog meer te ondersteunen. ZIMIHC maakt dan samen met jou een passend sponsorpakket.

als huurder kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een "Muziek in de wijk" concert te ondersteunen
als huurder kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een “Muziek in de wijk” concert te ondersteunen