Op zaterdag 11 oktober speelt in ZIMIHC theater Zuilen de groep Vocal Dating, voices & art. Een bewonderenswaardig project, dat aantoont dat ook de vocale amateurkunst volop in beweging is en behoorlijk ambitieus. Multidisciplinair, met jonge uitvoerders en een internationale agenda. Ze omschrijven het zelf als volgt: Deze voorstelling  is een eerste kennismaking met Vocal Dating, voices & art. Vocal Dating heeft als doel om wereldwijd mensen door middel van kunst te inspireren. Dit doel wordt verwezenlijkt door het organiseren van muziek – en kunstprojecten waarin passie, performance en professionaliteit centraal staan en naadloos samensmelten.

Wat krijgen we te zien?: een wervelende theatershow van een vol met zang, dans, theater en beeld uitgevoerd door een koor met band. De groep staat onder leiding van Caroline Grasmeijer, een van de huisartiesten van ZIMIHC theater Zuilen.  Van deze voorstelling zijn in ons land  maar twee voorstellingen te zien: aanstaande zaterdag om 15.00 uur en 16.30 in ZIMIHC theater Zuilen.. Daarna gaat de voorstelling tien dagen op tournee door China.

Mis het niet, Alweer zo’n verborgen parel waar je anders niet zo snel achterkomt. Tickets zijn te bestellen op http://www.zimihc.nl/spotlights/zuilen/agenda/vocal-dating-take-a-chance-on-me/

vocal dating