Al sinds een klein jaar werkt ZIMIHC in de programmering met “Artiest op Bestelling”. Het principe is simpel: Het publiek bepaalt wat er wordt geprogrammeerd: iedereen kan een groep of artiest aanvragen.ZIMIHC bekijkt vervolgens beschikbaarheid en prijs, daarna wordt de artiest geboekt. Maar degene die bestelt heeft wel een verplichting om actief mee te werken aan de kaartverkoop. Want bij onvoldoende zaalbezetting gaat het feest niet door. Als het wel doorgaat, dan krijgt de besteller zelf twee vrijkaartjes en een meet&greet met de artiest of groep.

Een bijzondere bestelling is geplaatst voor 23 mei: Laura Fygi en Trio Malando met een speciaal programma

de jazz diva wordt begeleid door 3  multi talenten: Ernö Olah op viool, klarinet en zingende zaag, Gert Wantenaar op accordeon, bandoneon, mondharmonica en piano en Danny Malando op contrabas en gitaar.
Met een dergelijke bezetting ontstaat een bijzondere cross-over en het repertoire bestaat dan ook uit een beetje Jazz, een beetje Latin en een beetje Hongaars. Het programma zit vol humor en het publiek wordt nauw bij de voorstelling betrokken.

Zie voor meer informatie http://www.zimihc.nl/spotlights/zuilen/agenda/laura-fygi-meets-trio-malando/

laura fygi

Laura Fygi: zingt liederen die je hart raken en swingen als een trein

De intieme theatersetting garandeert een unieke Artiest op Bestelling beleving