Op zondag 29 maart 2015 speelde de beroemde pianist Misha Fomin een virtuoze pianorecital over de Zilveren Eeuw in de Hertz zaal van TivoliVredenburg. Na afloop volgde de symbolische overhandiging van 2000 euro door Jan Jaap Krijtenburg, president van serviceclub Kiwanis Club Utrecht aan Hans Spigt, voorzitter, en Jolanda Kamphuis, consulent  van het Jeugdcultuurfonds Utrecht. Het bedrag is de opbrengst van de kaartverkoop voor het concert.

Kiwanis en Jeugdcultuurfonds zijn er voor Utrechtse kinderen
Kiwanis International bestaat in 2015 100 jaar. ‘Serving the children of the world’ is het motto van Kiwanis omdat Kiwanis projecten opzet om kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling. De kaartverkoop door Kiwanis is een initiatief van de Kiwanis Clubs in Midden Nederland: Amersfoort, Bilthoven, Driebergen-Heuvelrug, Leusden, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug en Zeist. Het Jeugdcultuurfonds wil dat alle kinderen in Nederland zich kunnen ontwikkelen in minstens één kunstdiscipline. Het fonds ondersteunt kinderen van wie de ouders te weinig financiële middelen hebben om muziek- en cultuurlessen en materialen te betalen. Kiwanis steunt het Jeugdcultuurfonds Provincie Utrecht met een financiële bijdrage.

uitreiking cheque aan  Hans Spigt en Jolanda Kamphuis

Voorzitter van Kiwanis Club Utrecht Jan Jaap Krijtenburg overhandigt de cheque van €2000,– aan voorzitter Hans Spigt en consulent Jolanda Kamphuis van het JeugdCultuurFonds Utrecht