170px-JsbachDat was één van de vragen van de Bach Quizzzz die gisteren werd georganiseerd in het HH. Er werd fanatiek gestreden om de hoofdprijs: een prachtige sfeerimpressie van Europa Cantat 2009, vergezeld met Hongaarse wijn. Er meldden zich 3 winnaars.

De deelnemers waren behoorlijk fanatiek, zoals je ziet…

HH9

Daarvoor had  er al een geweldige Bach World workshop plaatsgevonden, met de nadruk op Work. Er werd echt gezongen en gerepeteerd. De ruim 40 deelnemers verlieten zingend het HH.

De aanloop is nog steeds onverminderd groot, allerlei nationaliteiten komen langs met vragen over Nederland, Utrecht en Europa Cantat 2021. Het draagvlak onder de deelnemers is groot, bij velen vanwege de goede herinneringen aan ECU2009, bij anderen omdat ze de sfeer in ons HH geweldig vinden.

Vanmiddag gaan we los met  “Boys keep on singing”, een themamiddag over jongens en mannen in de koren. Reken erop dat er gezongen wordt.

Oh ja, wat betreft die vraag over de compositie van Bach die een inspiratiebron was van de Beatles…weet jij het? Laat dat maar weten in de reply 🙂