De afgelopen zomermaanden waren bij ZIMIHC zinderende maanden. We organiseerden begin juli al de fantastische “Les jardins des paresseux”  tijdens de Grand Départ van de Tour de France. Geweldige optredens van vele artiesten onder de bomen van de Maliebaan zorgden ervoor dat het een zwoel feest werd, Zuid Frankrijk in Utrecht eigenlijk.

Daarna reisde een ZIMIHC team snel af naar San Jose (Californië) om Utrecht te vertegenwoordigen tijdens de WASBE conferentie, die wij in 2017 in Utrecht organiseren.

En toen gingen we met een aantal mensen door naar Pécs in Hongarije, waar we 8 dagen lang een Holland House hadden tijdens het Europa Cantat Festival. We lieten zien wat Nederland en Utrecht te bieden hadden en vooral dat wij in 2021 dit festival nogmaals in Nederland willen hebben, met Utrecht als podium. Ook dit werd een feest, met optredens, lezingen, workshops en een geweldige opening door Nederlandse ambassadeur in Hongarije. Wat we allemaal meemaakten kan je nog nalezen elders op deze Blog.

We zouden bijna vergeten dat het culturele seizoen weer begint, omdat het eigenlijk niet gestopt is. Maar zondag 6 september zijn we er natuurlijk weer bij op het UITfeest. De hele middag in Park Lepelenburg, kom vooral langs. Er gaat van alles gebeuren bij ZIMIHC het komend seizoen, we vertellen je er daar veel meer over. En we houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Ik wens iedereen veel plezier in het nieuwe culturele seizoen,

LZA